Drupal Award

Drupal Award er konkurrencen, der henvender sig til både bureauer og virksomheder, som formår at udnytte Drupals fleksibilitet og mange moduler til at levere succesfulde og positive kundeoplevelser. Drupal Award vinderne har en gennemtænkt og engageret løsning, der afspejler kundernes behov og interesser på tværs af alle kanaler.

Sådan fungerer det

Drupal Award er en dansk konkurrence, som anerkender de virksomheder, der har taget Drupal til sig og udnyttet dets potentiale. Konkurrencen afholdes på årsbasis, og vinderne udvælges i flere kategorier.

Der nomineres 3 virksomheder i hver kategori. Der vil både være en bronze, sølv og guld vinder, så hvis din Drupal løsning er nomineret, så er du også garanteret en pris. Derudover vil både virksomhed og bureau/leverandør modtage en pris. Der udleveres således både en pris til virksomheden og leverandøren der har udviklet løsningen.

Skal din virksomhed vinde Drupal Award?

Der er lukket for tilmeldingen, og dommerkomiteen vil nu bedømme de indsendte projekter/kampagner.  

Ønsker du at deltage i Drupal? 

Ønsker din kunde og bureaus medarbejder, der har udviklet løsningen, at deltage i Award showet d. 6. april, kan du tilmelde dem her. Obs der er kun adgang til Dansk Industri, hvis dit navn fremgår af deltagerlisten. 

Om os

Vi arbejder for 

  • rimelige vilkår i udbudsrunder
  • nemmere genbrug af moduler
  • bedre rekrutteringsgrundlag
  • at synliggøre Drupal overfor markedet og udviklere